Evelyn De Clercq

Slecht werkende neurofysiologische processen kunnen leiden tot neurologische en psychiatrische aandoeningen zoals depressie, fibromyalgie, vermoeidheid, chronische pijn, gegeneraliseerde angststoornissen, aandachtstoornissen, burn-out, … .

Er is wetenschappelijk en klinisch bewijs dat biochemische processen een belangrijke rol spelen in deze chronische aandoeningen.

Het doelgericht aanvullen van tekorten aan vitamines, mineralen en andere essentiële elementen blijkt dan ook een waardevolle aanvulling te zijn op de behandelingen met neuromodulatie en/of medicatie.

Een uitgebreid bloedanalyse, eventueel aangevuld met speekseltesten en microbioom, verschaft waardevolle inzichten in de biochemische status van de patiënt. In dit opzicht werken wij samen met het gespecialiseerde labo: FidLab.

Evelyn De Clercq, kinesist en afgestudeerd bij PNI Europe, de grondleggers van de Klinische Psycho-Neuro-Immunologie, heeft samen met Dr. Chris van der Linden het “Centrum voor Neurologie en Orthomoleculaire Geneeskunde” in Gent opgericht.

Binnen BRAI3N begeleidt Evelyn patiënten en houdt ze toezicht op de labo-uitslagen en vult ze tekorten aan essentiële elementen aan met doelgericht voedingsadvies en supplementen