Nieuws

TARA-project: Onderzoek naar Migraine

Chronische migraine treft ongeveer 2% van de wereldbevolking. Niet alleen de kost van €95 miljard voor de EU maar ook het diep menselijk lijden dat gepaard gaat met deze aandoening, maakt het meer dan nodig om in te zetten op wetenschappelijk onderzoek.

TINNITUS: Nieuw onderzoeksproject gaat van start!

Het doel is om een objectieve biomarker voor de aanwezigheid en luidheid van tinnitus te identificeren en te valideren.

Prof. Dr. Sven Vanneste wordt opgenomen als Fellowship aan de Universiteit van Dublin - Trinity College

Prof. Dr. Sven Vanneste wordt promoveert tot Fellowship aan de Universiteit van Dublin!

Een Fellowship is een eer of onderscheiding toegekend aan individuen die uitblinken in academische prestaties of onderzoek.
Om in aanmerking te komen voor een fellowship, moet een kandidaat een uitstekend academisch trackrecord hebben, evenals bewijs leveren van hun bijdrage aan het academische leven van een instelling, zoals een college of universiteit.
Daarnaast wordt vaak een succesvolle staat van dienst in het onderwijs verwacht als een belangrijke factor bij de beoordeling van kandidaten voor een fellowship.

Vacature: Verpleegkundige

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team?
Grijp de kans om jezelf te ontplooien.

Je zou gek zijn om niet te solliciteren!

Textbook of Tinnitus - Second Edition

Eindelijk is het zover! Het nieuwe naslagwerk 'Textbook of Tinnitus' is afgewerkt. Het geeft een grondige beschrijving van diverse vormen van tinnitus, inclusief hun pathofysiologie en behandelingsmogelijkheden. De informatie is gepresenteerd in een toegankelijk formaat, geschikt voor zowel onderzoekers als clinici, ongeacht hu...