Stichting HOORMIJ

Heb je tinnitus (oorsuizen) of hyperacusis (overgevoeligheid voor geluid)? Stichting HOORMIJ hoort jou!!

Zij begrijpt wat voor impact de aandoening heeft op jou en je omgeving, hoe je ermee omgaat, waar je behoefte aan hebt, waar je tegenaan loopt, welke tips je hebt voor anderen. HOORMIJ NVVS geeft je ook handvatten om jezelf te laten horen en het beste uit jezelf te halen. Op je werk, op school, thuis, op de sportclub.

Wat doet HOORMIJ? -Zij vragen aandacht voor de verschillende gehoor- en evenwichtsaandoeningen en willen erkenning bevorderen; -Zij bieden onafhankelijke informatie; -Zij bieden een platform om te leren van elkaars ervaringen; -Zij stellen zich op als krachtige, kritische en duidelijk zichtbare belangenbehartiger.

HOORMIJ NVVS organiseert diverse informatiemomenten over tinnitus, hyperacusis, ziekte van Menière ... Zij zet ook sterk in op het organiseren van contactmomenten met lotgenoten.

Schrijf je hier in: (online) bijeenkomsten oorsuizen

SPECIAAL VOOR JONGEREN: Heb je vragen? Je kunt er zoveel stellen als je wilt via tinnitusjongnetwerk@stichtinghoormij.nl. Tinnitus Jong Netwerk zorgt er voor dat deze vragen worden beantwoord. Tinnitus Jong Netwerk organiseert met regelmaat babbelborrels. Wil je een keer meepraten? Meld je dan aan bij hun besloten Facebookpagina, want hier worden ze aangekondigd. Wil je chatten? Klik dan hier

Kijk zeker eens naar de Agenda van HOORMIJ NVVS

Website Stichting HOORMIJ NVVS