Vacature zelfstandig psycholoog

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, dynamische en gemotiveerde psychologen met wie we samen een bruisend en competent team kunnen vormen, zodat we de problematiek van onze patiënten kunnen benaderen vanuit verschillende gespecialiseerde invalshoeken. Je zal werkzaam zijn als lid van een multidisiciplinair team van zorgverleners, bestaande uit artsen en paramedici van verschillende disciplines.   

Verwachtingen / profiel:   

- Je bent een door de psychologencommissie erkend licentiaat of master in de psychologie. Je hebt minstens 4 jaar ervaring en werkt cognitief gedragstherapeutisch en systeem-therapeutisch. Bij voorkeur heb je een bijkomende therapie-opleiding gevolgd of volg je die nu.

- Je hebt affiniteit en ervaring met een diversiteit van angstproblemen, burn-out, fibromyalgie, tinnitus, cognitieve stoornissen, verslaving of je bent bereid om je hierin te specialiseren.  

- Je bent zelfstandig in bij- of hoofdberoep. Je bent bereid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk. Je staat in voor de psychodiagnostiek en psychotherapie bij volwassen patiënten. Je kiest voor een langdurig engagement.  

- Je bent bereid om meerdere dagdelen per week op zelfstandige basis te werken. De consultaties vinden voornamelijk overdag plaats, een avondconsultatie is mogelijk.  

- Je bent bereid om op regelmatige basis deel te nemen aan vergadermomenten en mee te werken aan informatieavonden voor patiënten en publiek.

- Je zoekt continue bijscholing aan de hand van literatuur, studiedagen en andere opleidingen.

Wat bieden we ?  

- Werken hoofdzakelijk tijdens kantooruren, soms ’s avonds, in een aangename werkruimte op een gemakkelijk bereikbare locatie.  

- Aantal dagdelen en momenten in overleg (overdag/avond/uitzonderlijk weekend). 

- Een mooie combinatie van autonoom werken en ruimte voor samenwerking en overleg.

- Mogelijkheid tot geven van psycho-educatie of behandelingen in groep in onze polyvalente ruimte.  

- Een unieke, innovatieve, inspirerende en multidisciplinaire werkomgeving, met kansen om mee te werken aan wetenschappelijke projecten met internationale uitstraling.

- Ruimte om eigen professionele interesses en creatieve ideeën uit te werken en om de interesse in elektrofysiologische processen van de hersenen en neuromodulatie vorm te geven.

- De mogelijkheid om voor jezelf een specialisatie uit te bouwen in angstproblemen, burn-out, fibromyalgie, tinnitus, cognitieve stoornissen, verslaving, … .  

Solliciteren?  

Stuur je motivatiebrief en CV naar:

Brai3n

Jemappesstraat 5

9000 Gent

Voor meer informatie, neem telefonisch contact op met Jan Ost (Tijdens kantooruren: 0468 34 08 44, Buiten kantooruren: 0473 48 15 82) of via mail: info@brai3n.com