5 JAAR BRAI3N

Op 18 april 2018 openden we onze deuren in Gent, en nu, 5 jaar later, hebben we al 3000 patiënten mogen verwelkomen in BRAI3N. Deze indrukwekkende groei is te danken aan de geweldige samenwerking en toewijding van het hele BRAI3N-team en onze sympathisanten.

Als een expertisecentrum voor neuromodulatie zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van aandoeningen die hun oorsprong vinden in de hersenen, zoals depressie, tinnitus, fibromyalgie, chronische pijn, burn-out, angststoornissen, AD(H)D, … . Wat ons uniek maakt, is onze korte keten tussen wetenschappers en clinici.

Normaal gesproken duurt het gemiddeld 17 tot 20 jaar voordat een nieuwe therapie vanuit het laboratorium naar klinische toepassing wordt gebracht. Maar dankzij onze korte keten kunnen we nieuwe inzichten en therapeutische mogelijkheden meteen toepassen bij patiënten. Door de klinische resultaten voortdurend te monitoren, kunnen we behandelingen snel aanpassen om betere resultaten te behalen.

Bij BRAI3N geloven we in een individuele benadering van elke patiënt, omdat elke persoon uniek is.
We passen onze behandelingen aan op basis van de specifieke behoeftenen, de anamnese en de functionele onderzoeksresultaten van elke patiënt.